Wie is CRIS BOUWT…

CRIS BOUWT is Cris Hutten, geboren in 1984 en ik heb al van jongs af aan een passie voor bouwen. Nadat ik bij verschillende werkgevers erg uiteenlopende werkzaamheden heb verricht, ben ik de laatste jaren terecht gekomen in een functie waar ik mijn passie voor het bouwen volledig tot zijn recht kon laten komen. In deze baan heb ik veel uiteenlopende dingen mogen bouwen. De droom om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan speelt al jaren en 2020 gaf mij het laatste zetje in de goede richting.

Sinds 05-10-2020 ben ik van start gegaan onder de naam CRIS BOUWT. Een eenmanszaak met het doel dit ook te blijven. Bouwen in de breedste zin van het woord is wat ik het liefste doe. Omdat bouwen niet alleen mijn werk is maar ook mijn hobby doe ik tijdens mijn projecten zoveel mogelijk zelf.  Ik ben perfectionistisch en gedreven. Doordat ik blijf kijken naar mogelijkheden, nieuwe technieken en materialen en niet vast blijf houden aan de bekende weg, blijf ik nieuwe dingen leren. Ik denk graag mee met de klant over het te (ver)bouwen object, zodat het resultaat net een beetje beter is dan verwacht.

Wie is CRIS BOUWT…